Encenalls de sípia saltejats amb verdures, hortalisses i shiitake

Ingredients

  • 2 Sípies grans que a la peixateria ens netegen i tallen a tires (encenalls)
  • 1 Pot de shiitake al natural (bolet japonès)
  • Bròquil
  • Pastanaga
  • Carbassó
  • Mongeta verda
  • 2 Dents d’all
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

4 racions

Elaboració

Netegem i pelem totes les verdures i hortalisses. Les tallem totes a juliana, el més finetes possible... I les reservem. En una paella amb una mica d'oli, sofregim els alls que posarem sencers, sense pelar i lleugerament aixafats. Els fregim una mica i quan agafin color els retirem. En el mateix oli, hi tirem la pastanaga , la mongete verda, el bróquil i el carbassó. Ho anem movent, ho salpebrem i ho deixem coure uns 7 minuts. Ho reservem. En la mateixa paella, sense treure l’oli i el suc que han deixat les verdures i hortalisses, saltem els bolets escorreguts. Deixem coure uns 4 minuts. Reservem els bolets. Amb la mateixa paella , amb poc oli , saltem els encenalls de sèpia, uns 10 minuts.

25min


Recepta de cuina de Encenalls de sípia saltejats amb verdures, hortalisses i shiitake
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Encenalls de sípia saltejats amb verdures, hortalisses i shiitake
Detall del plat.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1416 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: