Bescoll o clatell de lluç escaldadet amb allets i bitxo

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Bescoll d’un lluç d’uns 4,5Kg (a la peixateria ens el preparen: tallat i net)
  • 6 Dents d’all
  • 2 Bitxos
  • Sal
  • Oli d’oliva verge

1 racions

Elaboració

Precalentem el forn a 180-200 graus, si teniu ventilador connecteu-lo. Fem coure el bescoll o clatell de lluç (hi posem una mica de sal) , a uns 200 graus, entre 12 i 15 minuts.
En una paella amb una mica d’oli, hi saltem els alls laminats i els bitxos. Ja ho tenim tot per emplatar. Posem el bescoll o clatell de lluç al plat , el reguem amb oli d’oliva verge i hi tirem per sobre els alls laminats amb els bitxos.

25min


Recepta de cuina de Bescoll o clatell de lluç escaldadet amb allets i bitxo
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1781 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: