Tàrtar de salmó

Ingredients

  • 450 g de Llom de salmó
  • ½ Ceba tendra
  • 30 g de Tàperes
  • 30 g de Cogombrets
  • Cibulet
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre negre acabat de moldre (al gust)
  • 1 Pot petit d’ous de salmó

3 racions

Elaboració

Netegem el llom de salmó amb un paper de cuina i li retirem la pell amb l'ajuda d'un ganivet afilat. Per evitar tot el relacionat amb l'anisakis congelem el llom de salmó durant no menys de 48 hores. Un cop descongelat, el deixem fora des la nit anterior i li retirem les espines que pugui tenir. El reservem.
Piquem la ceba tendra molt fina i la posem en un bol. Hi afegim les tàperes, els cogombrets i la meitat del cibulet, tot molt ben picat. Barregem els ingredients. Incorporem a la barreja anterior l'oli d'oliva, la sal i el pebre negre mòlt. Ho barregem bé i reservem. Trossegem el salmó en trossos molt petits. Els incorporem a la barreja i ho remenem fins que s'integri amb la resta d'ingredients i quedi impregnat dels ingredients. Muntem el plat amb l'ajuda d'un motlle, l’omplim amb la barreja de salmó i resta d’ingredients i retirem el motlle perquè quedi amb forma cilíndrica. Hi posem a sobre uns ous de salmó. Ja es pot servir.

30min


Recepta de cuina de Tàrtar de salmó

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2665 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: