Sashimi de salmó i tonyina semi cru

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 100 g de Salmó i 100 g de Tonyina
  • 1/2 Llimona
  • 3 Cullerades d'oli d'oliva.
  • 2 Cullerades de salsa de soja.
  • Unes fulles de menta o cibulet.

1 racions

Elaboració

Tallem el salmó i la tonyina en làmines fines i les posem en una font untada amb oli. Per sobre, hi posem les fulles de menta o cibulet. Escalfem en una paella l'oli d'oliva amb la soja i el suc de llimona, hi ho aboquem de seguida sobre el peix.
Consell: El peix es congela prèviament per reduir el risc d'anisakis.

5min


Recepta de cuina de Sashimi de salmó i tonyina semi cru
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2289 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: