Mitjana de vedella a la brasa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Mitjana de vedella de Girona d’uns 850 g (amb l’os)
  • Oli d’oliva
  • Sal fina
  • Sal gruixuda
  • Pebre negre mòlt

1 racions

Elaboració

Preparem una bona brasa amb llenya d’alzina . Quan la brasa està al punt, hi posem la mitjana de vedella amb l’os. Salpebrem (la sal fina). Si la brasa fa flama en algun punt, hi tirem un bon grapat de sal i s’apagarà.
Fem volta i volta uns 3 minuts per costat i al final hi posem una mica de sal gruixuda . El temps depèn de si la carn ens agrada : quasi crua, crua, al punt , feta o molt feta . Aquests temps, tenint en compte que la mitjana de vedella fa uns 850 g, és per quasi crua.
Opcional: També podem fer la carn a la planxa, quan està ben calenta, un raig d’oli.

10min


Recepta de cuina de Mitjana de vedella  a la brasa

En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

815 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!