Tortellini farcits de carn amb salsa de formatge

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 320 g de pasta fresca (en aquest cas, tortellini farcits de carn)
  • 100 g de formatge d’untar
  • 50 g de formatge ratllat
  • Oli d’oliva
  • Orenga, herbes provençals, alfàbrega,…
  • Aigua
  • Sal

4 racions

Elaboració

Bullim la pasta en abundant aigua i una mica de sal, en aquest cas, tortellinis de carn , seguint les instruccions del paquet amb un rajolí d’oli. Entre uns 6-8 minuts estarà cuita. Quan estigui, colem la pasta. Mentre tenim la pasta al foc, posem dues cullerades de formatge d’untar en un got i l’escalfarem uns 30 segons al microones. Si veiem que no s’ha acabat de desfer, escalfarem una mica més i així fins que estigui al nostre gust. Afegim orenga, herbes provençals, alfàbrega, …i un polsim de sal al got del formatge i ho barregem bé. Posem la pasta a un plat amb un rajolí d’oli d’oliva i la salsa per sobre amb una mica de formatge ratllat.

20min


Recepta de cuina de Tortellini farcits de carn amb salsa de formatge

En el plat per degustar-los.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

895 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Joan Corminas diu:
Que són aquests puntets negres que es veuen al damunt de la salsa i no estan a la recepta?
Joan Corminas diu:
és alguna espècia?
Jordi Garcia Miguel diu:
Bon dia.

És romaní molt picat, el venen com els potests de pebre, pols d'all, etc.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!