Rèmol en salsa verda amb cloïsses

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre talls de rèmol d'uns 300 grams cadascun (aproximadament)
  • 200 grams de cloïsses fresques
  • Fumet blanc de peix (el trobareu a les meves receptes)
  • Sis alls laminats
  • Julivert picolat
  • Un got de vi blanc
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Farina
  • Un bitxo (caiena)

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera gran
Un cassó gran
Un colador fí
Un batedor de varetes
Un plat de fusta

Elaboració

Primerament en un cassó amb un dit d'aigua, obrim les cloïsses, colem el suc i ho reservem.
Seguidament, en una cassola marinera amb un raig d'oli, fregim els alls i la caiena.
Seguidament, ho espolsem amb farina, hi afegim el got de vi i quatre cullerots de fumet blanc juntament amb el suc de les cloïsses i anem remenant amb el batedor de varetes.
Quan arrenca el bull, fiquem el foc baix, afegim el rèmol salpebrat i deixem que cogui fins que veiem que ja és gairebé cuit.
Tot seguit, corregim de sal i ho espolsem amb força julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb un plat de fusta a sota.

1h 10min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

442 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!