Gall de Sant Pere a la planxa

Ingredients

  • 1 Gall de Sant Pere frequíssim d’uns 500 g que a la peixateria, ens netegen sense partir-lo ni treure les espines, li tallen el cap i ens el donen.
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Farina

1 racions

Elaboració

Acabem de netegar el peix amb una mica d’aigua i l’eixuguem. Mentre posem una mica d’oli a la planxa, perquè es vagi escalfant. Partim el cap del peix en 2 o 3 trossos, hi posem una mica de sal i l’enfarrinen. En una paella quan l’oli està ben calent , el fregim. El reservem. Agafem el gall de Sant Pere el salem una mica i el posem a la planxa que ja estarà ben calenta. El coem entre 8 i 10 minuts per costat . Ja es pot servir.

25min


Recepta de cuina de Gall de Sant Pere a la planxa
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Gall de Sant Pere a la planxa
En el plat net d'espines.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Gall de Sant Pere a la planxa
El cap enfarinat i fregit.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5982 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: