Arròs a la cassola amb menuts de pollastre i cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Cinc colls de pollastre sense el cap
  • Vuit pedrers de pollastre nets
  • Quatre talls de cansalada de panxeta tallats a daus gruixuts
  • Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
  • Un cullerot de sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Mig pebrot verd
  • Mig pebrot vermell
  • Una ceba tendra picolada
  • Una picada d'all, oli i julivert, feta amb la batedora elèctrica
  • Un got de vermut i vi ranci tot barrejat
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • 400 grams d'arròs tipus bomba Montsià
  • Colorant per l'arròs

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Un plat de fusta
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, netegem els colls de pollastre, hi traiem la pell, els tallem a trossos de dos dits d'ample i els fiquem a la cassola amb un raig d'oli.
Seguidament, afegim els pedrers ben nets , tallats a rodantxes fines, i per acabar, afegim la cansalada tallada a trossos una mica gruixuts, tot salpebrat.
Ho sofregim tot plegat, amb el pebrot verd i el vermell ben picolats, així com la ceba tendra.
Quan tot plegat és ben sofregit,afegim el sofregit de tomàquet i el got de barreja de vermut i vi ranci i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim l'arròs, tres cullerades de picada, un polsim de cvolorant per l'arròs i ho remenem tot ben remenat.
A continuació, afegim quatre cullerots de brou de pollastre, corregim de sal i deixem que vagi coent-se a foc moderat com si fessim un rissoto anant afegint-hi brou si fa falta, fins que l'arròs és cuit i ja el podrem servir a taula en la mateixa cassola amb un plat de fusta a sota.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

762 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!