Musclos estofats amb patates

Ingredients

  • Un quilo de musclos (si poden ser de roca millor)
  • Un quilo de patates de mida mitjana
  • Oli d'oliva
  • Quatre cullerots de sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Julivert picolat
  • Un got de vi blanc
  • Una ceba picolada
  • Farina
  • Sal
  • Aigua
  • Dos bitxos petits (caienes)

6 racions

Utensilis

Una cassola marinera gran amb tapa
Uns estalvis
Una paella gran

Elaboració

Primerament, netegem els musclos i els reservem.
A part, pelem les patates, les tallem en rodantxes d'un dit de gruix i les fiquem a coure amb aigua i sal fins que estiguin mig cuites, i els hi traiem l'aigua.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba picolada i les dues caienes i quan la ceba ja és rossa, afegim tres cullerades de farina, ho remenem i hi afegim el sofregit de tomàquet i un got de vi blanc i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim aquest sofregit a la cassola juntament amb les patates i tot seguit hi afegim els musclos, tapem la cassola i deixem que s'obrin.
Quan els musclos són oberts, ho espolsem amb força julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1432 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!