Castanyola (Palometa) estofada amb romesco i patates

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de palometa tallada a tacs regulars
  • Sis patates mitjanes
  • Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
  • Un got de conyac
  • Sis cullerots de romesco (el trobareu a les meves receptes)
  • Sal
  • Julivert picolat
  • Pebre negre en pols

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera metal·lica
Uns estalvis
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, fem el romesco i el reservem.
A continuació, pelem les patates, les tallem escantonades i les reservem cobertes d'aigua.
Seguidament, fiquem un got de conyac a la cassola marinera, i quan és calent el flamegem.
Tot seguit, afegim sis cullerots de romesco i ho remenem amb el batedor de varetes sense parar.
A continuació, afegim vuit cullerots de fumet i incorporem les patates escantonades, i deixem que coguin a foc baix.
Quan les patates són mig cuites, afegim els tacs de castayonla salpebrats i deixem que coguin juntament amb les patates.
Seguidament, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns cinc minuts més, ho espolsem amb força julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2533 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: