Turbot salvatge al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Turbot salvatge d’entre 1 Kg i 1,5 Kg
  • 3 Cebes
  • 3 Patates
  • 3 Tomàquets madurs petits
  • Pebre negre
  • Vi blanc sec (un got petit)
  • Sal
  • Oli d’oliva

4 racions

Elaboració

Netegem i traiem les tripes al turbot i també les espines laterals, i el marquem amb tres talls. Pelem les patates a trossos laminats, tallem la ceba en juliana i els tomàquets per la meitat. Salpebrem les patates i les fregim en una paella, en oli molt calent sense que s'arribin a coure del tot, uns 10 minuts. Les reservem. A la mateixa paella, ofeguem la ceba fins que adquireixi un to daurat i cap el final hi posem els tomàquets, uns 15 minuts. Posem el forn a 180 graus i hi col•loquem una safata amb la ceba, les patates i els tomàquets. Hi posem a sobre el peix amb sal i pebre. A continuació, hi afegim un got petit de vi blanc sec. Deixem el turbot que es faci al forn durant 25 minuts. Ja es pot servir.

50min


Recepta de cuina de Turbot salvatge al forn

En el plat per degustar-lo.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1297 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!