Espatlla de cabrit al forn amb patates i xampinyons

Ingredients

  • 1 Espatlleta de cabrit
  • 2 Patates mitjanes
  • 150 g de xampinyons
  • 2 Cebes
  • 1 Pastanaga
  • Pebre negre
  • 2 Dents d’all
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • 1 Gotet de vi blanc sec

1 racions

Elaboració

En una safata on hi càpiga l’espatlla, hi posem un bon raig d’oli que cobreixi més o menys el fons i seguidament hi posem les patates tallades a rodanxes , que cobreixin tota la superfície. Damunt de les patates hi col.loquem una base de ceba, tallada fina i amb cercles. Salpebrem aquets ingredients. Col.loquem sobre aqueta base l’espatlleta de cabrit i en els llocs que no hi hagi cabrit i posem rodanxes de pastanaga fins a cobrir tota la base de patates i ceba. Pelem els alls i els hi donem un cop de cullera per aixafar-los i els posem per sobre del cabrit. Salpebrem un altre cop i hi afegim un gotet de vi blanc sec.
Netegem els xampinyons i els tallem en quatre parts cadascun. Els saltem en una paella amb oli i una mica de sal, fins que treguin tota l’aigua. Els reservem.
Ho fiquem al forn, a mitja altura, 30 minuts a 180º, passat aquest temps li donem la volta, hi afegim els xampinyons i ho tornem a deixar 30 minuts més. Ho fem així, donant voltes, fins que estigui ben torradet, entre 80 i 90 minuts depenent del forn.
Si tenim dubtes de si la carn esta feta o no, traiem la safata del forn i tallem el cabrit per veure si la carn és feta o no.

1h 40min


Recepta de cuina de Espatlla de cabrit al forn amb patates i xampinyons

En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3520 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!