Milfulls de poma confitada i foie

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Alta

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pasta de full
  • 1 Rodanxa de poma
  • 2 Talls de fetge d'ànec fresc
  • 20 g de sucre blanc
  • 30 ml d’aigua
  • 1 Bossa de “mezclum”: canonges, escarola, enciam, …

1 racions

Elaboració

Elaboració de la pasta de full:

Preescalfem el forn a 200ºC. Tallem la pasta de full en rectangles individuals. El coem al forn fins que pugi i es dauri.
Un cop cuit, hi traiem la capa de sobre, amb molt de compte, i amb l'ajuda d'un ganivet, per tal de deixar un espai per farcir el rectangle.

Elaboració de la poma confitada:

En un cassó, hi posem 30 ml d'aigua amb 20 g de sucre blanc, i ho deixem al foc fins que bulli. Hi introduïm la rodanxa de poma, i la deixem coure uns 3-4 minuts.
Ho escorrem perquè no hi hagi gens de líquid, fins i tot podem presionar-ho amb paper de cuina, i posem la rodanxa de poma a la base del rectangle de full.

Elaboració del foie:

Pel foie, en una paella molt molt calenta, sense gens d'oli, daurem els talls de foie durant 10 segons, i seguidament, els col.loquem amb la rodanxa de poma confitada.

Per servir el plat:

En un plat rectangular, en un costat hi posem la pasta de full, amb la rodanxa de poma confitada i el foie. A l’altre costat, l’amanida.

20min


Recepta de cuina de Milfulls de poma confitada i foie
En el plat per degustar-lo.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2380 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: