Canelons d’hortalisses i formatge

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Albergínia
  • 1 Porro
  • 1 Carbassó
  • 1 Pastanaga
  • 50 g de formatge de cabra fresc
  • Pebre blanc i orenga
  • Salsa de tomàquets de conserva pròpia
  • 1 Gotet de vi blanc sec
  • 6 Quadrats de pasta fresca (10x10)
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • Aigua

2 racions

Elaboració

Tallem molt petit el porro, l’albergínia, el carbassó i la pastanaga, prèviament pelats/es.
Ho sofregim amb oli i ho salpebrem al gust. Quan estigui cuit, ho deixem en un colador i deixem que s’escorri bé. Mentre, posem a bullir la pasta amb aigua abundant i sal. En un recipient, hi posem les hortalisses i, hi afegim el formatge de cabra ratllat. Farcim els canelons amb la pasta de les hortalisses i el formatge.
Posem al foc una cassola amb la salsa de tomàquet casolana, amb una mica de sal, pebre blanc i orenga. Deixem coure uns 5 minuts. Cobrim els canelons amb la salsa de tomàquet. Ho posem a gratinar al microones, uns 3 minuts. Ja es pot servir el plat.

35min


Recepta de cuina de Canelons d’hortalisses i formatge

En el plat per degustar-los.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3902 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

3 comentaris:

Òskar Haddock diu:
El gotet de vi és per el cuiner?
;-)
Joan Corminas diu:
Amic Jordi:
Per 6 canelons, no és molta la quantitat d'1 albergínia, 1 porro, 1 carabassó i 1 pastanaga???
Joan.c
Jordi Garcia Miguel diu:
Amic Joan,

Tens raó. És massa però el que faig és no posar-ho tot i la resta ho guardo a la nevera.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: