Maguro tàrtar (de tonyina) amb salsa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Alta

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Pel tàrtar:

  • 150 g de tonyina per persona
  • Un rovell d’ou
  • Cibulet
  • Alga nori

Per la salsa:

  • Una tassa de soja
  • 75 g de sucre
  • Un dent d’all
  • Una ceba tendrá
  • Una mica de pera
  • Uns quants pinyons
  • Oli de sèsam
  • Sal gruixuda

1 racions

Elaboració

Elaboració del tàrtar:

Amb un ganivet molt afilat, tallem a trossos no massa petits la tonyina. Fem com muntanyes amb un motlle i sobre la tonyina, hi posem el rovell d’ou amb una mica de sal gruixuda. També hi posem per sobre, cibulet picat ben fi i l’alga nori (previament torrada), ratllada.

Elaboració de la salsa:

Piquem el més fi posible tots els ingredients que es poden picar. Els afegim a la soja. Ho remenem bé i la servim amb el tàrtar.

30min


Recepta de cuina de Maguro tàrtar (de tonyina) amb salsa

En el plat per degustar-lo.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1802 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: