Vinagreta de taronja i porradell

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre gots grans de suc de taronja
  • Quatre gots grans d'oli de girasól
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Mig manat de porradell ben picolat
  • Un raig de vinagre de poma

10 racions

Utensilis

Un atuell rodó de plàstic transparent amb tapa
Una batedora elèctrica
Un escorredor de sucs

Elaboració

Primerament, amb l'ajud d'un ganivet, picolem el porradell i el reservem.
Seguidament, en un atuell rodó de plàstic fiquem la mateixa quantitat de suc de taronja, com d'oli de girasol, i un bon raig de vinagre de poma.
Tot seguit, afegim un polsim de sal i pebre negre, i seguidament passem la batedora elèctrica i veurem que es converteix en una vinagreta fina i homogènia.
Seguidament, afegim el porradell picolat, i ja la tenim llesta per fer servir.
Tapada en el atuell amb tapa guardada en el frigorífic, la poden tenir uns quants dies.
En el moment de fer-la servir, hem de donar unes voltes amb el batedor de varetes abans.

40min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2567 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!