Vinagreta de taronja i porradell

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre gots grans de suc de taronja
  • Quatre gots grans d'oli de girasól
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Mig manat de porradell ben picolat
  • Un raig de vinagre de poma

10 racions

Utensilis

Un atuell rodó de plàstic transparent amb tapa
Una batedora elèctrica
Un escorredor de sucs

Elaboració

Primerament, amb l'ajud d'un ganivet, picolem el porradell i el reservem.
Seguidament, en un atuell rodó de plàstic fiquem la mateixa quantitat de suc de taronja, com d'oli de girasol, i un bon raig de vinagre de poma.
Tot seguit, afegim un polsim de sal i pebre negre, i seguidament passem la batedora elèctrica i veurem que es converteix en una vinagreta fina i homogènia.
Seguidament, afegim el porradell picolat, i ja la tenim llesta per fer servir.
Tapada en el atuell amb tapa guardada en el frigorífic, la poden tenir uns quants dies.
En el moment de fer-la servir, hem de donar unes voltes amb el batedor de varetes abans.

40min


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4954 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: