Navalles obertes al cava

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Tres paquets de navalles fresques
  • Cava brut nature
  • Oli d'oliva
  • Mitja ceba tendre picolada
  • Nata líquida
  • Pebre negre en pols
  • Julivert picolat

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera mitjana
Uns estalvis
Una batedora elèctrica
Un colador fí
Un cassó gran

Elaboració

Primerament, tenim les navalles en un atuell amb aigua i sal unes quantes hores, perquè deixin anar tota la sorra que piguin tenir.
Seguidament, en un cassó amb un raig d'oli d'oliva sofregim la ceba picolada fins que veiem que és rossa, i tot seguit hi afegim un bon raig de cava i un rajolí de nata líquida, i deixem que redueixi.
Tot seguit, passem la batedora elèctrica i amb l'ajud d'un colador fí ho traspassem a la cassola marinera.
Fiquem el foc a temperatura baixa, afegim les navalles, i quan ja són obertes, les espolsem amb julivert picolat, i ja les traiem a taula amb uns estalvis a sota.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1346 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: