Fideus en champinyons i pernil
												Categoria: 
						
						 Arrossos i pastes
 
						Arrossos i pastes
						
						
						
						
						
						
						
						
													Dificultat: Inexperts
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 400 gr de fideus del nº 2.
- 100 gr de champinyons laminats.
- 150 gr de pernil tallat a taquets.
- 4 cullerades soperes de tomata freixida.
- 1 culleradeta de herbes provensals.
- Aigua o caldo de carn.
- Sal i oli.
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Jo he utilitzat la Fussion Cook.
El temps esta calcular per fer-lo en la Fussion
Elaboració
							Posar en una cassola el oli i sofreixir els champinyos i el pernil.
Dixar dorar una miqueta.
Afexir la tomata i donarli unes voltetes, possar els fideus i deixarlos sofrexir, afixir les herbes provensals, i possar el aigua o el caldo ( jo he utilitzat caldo, si li poseu aigua també li podeu posar una pastilleta per donar-li algo mes de sabor).
Dixem coure els fideus, han de quedar sequets.
Si feu anar la FussionCook el temps de coure la pasta que a mi casi no en falla mai, es posar la mitat del temps que indica el paquet i abans de que se acabe el ultim minut apagar l'olla i despresurar a má i rapidet.
														
 10min
  10min 
 Etiquetes: 
						Pasta
 
						Etiquetes: 
						Pasta  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5015 visites.
 5015 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  Amanida
 Amanida 
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram