Tentacle de pop a la planxa amb patata bullida a l’oli picant

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 Tentacles de pop cuits i envasats al buit
  • 1 Patata entre mitjana i gran
  • Oli d’oliva verge extra
  • Pebre vermell picant
  • Sal fina
  • Sal gruixuda

2 racions

Elaboració

En un cassó, hi posem aigua amb una mica de sal fina.
Netegem la patata sense pelar-le. Quan l’aigua bull, hi tirem la patata amb la pell. Deixem coure uns 20 minuts.
Mentre, barregem oli d’oliva verge extra amb pebre vermell picant. La quantitat de pebre depend del gust de cada commensal.
Traiem el pop de l'envàs al buit. En una planxa, hi posem una mica d’oli i quan està ben calent, els dos tentacles de pop cuits.
Deixem coure uns 2 o 3 minuts per costat. Un cop passat aquest temps, hi tirem una mica de sal gruixuda.
Partim la patata per la meitat.
Ja podem emplatar. En un plat o pissarra rectangular hi posem, per persona, un tentacle de pop amb mitja patata bullida al costat. Ho amanim amb la barreja d’oli d’oliva verge extra i pebre vermell picant. Per sobre, hi tirem una mica de pebre vermell picant.
Ja podem servir el plat.

30min


Recepta de cuina de Tentacle de pop a la planxa amb patata bullida a l’oli picant

Tentacle de pop a la planxa amb patata bullida a l’oli picant.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2834 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: