Assortiment de set formatges gratinats amb coulis de maduixes

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 35 g de Brie
  • 35 g de Mozzarella
  • 35 g de Manxec sec
  • 35 g de Manxec semi
  • 35 g de Provolone
  • 35 g de Rulo de cabra
  • 35 g de Pecorino
  • Torradetes

Pel coulis de maduixes:

  • 200 g de Maduixes
  • 100 g de Sucre
  • 100 ml d'Aigua

1 racions

Elaboració

Del coulis de maduixes:

Netegem bé les maduixes, els hi treiem el peduncle i les tallem a trossos menuts.Posem l’aigua i el sucre en una paella. Hi afegim les maduixes i ho deixem coure fins que es forme un almívar dens i les maduixes comencen a desfer-se.

De la resta del plat:

En una safata de forn, hi posem els set tipus de formatge. Que tallem a la mida que desitgem.
Preescalfem el forn a 180 graus.
Hi posem a gratinar la safata amb els formatges, uns 3 minuts.
Ho triturem amb el túrmix i ho passem per un colador.
El posem a la nevera.

Per emplatar:

En un plat, hi posem els formatges i a part en un bol petit el coulis de maduixes amb les torradetes al costat.
Servir calent.

25min


Recepta de cuina de Assortiment de set formatges gratinats amb coulis de maduixes

Assortiment de set formatges gratinats amb coulis de maduixes.

Recepta de cuina de Assortiment de set formatges gratinats amb coulis de maduixes

Els 7 formatges: Brie, mozzarella, manxec sec, manxec semi, provolone, rulo de cabra i pecorino.

Recepta de cuina de Assortiment de set formatges gratinats amb coulis de maduixes

El coulis de maduixes amb torradetes.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2239 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: