Galta de poltre ecològic confitada

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Galta de poltre
  • Sal
  • Sal gruixuda
  • Pebre
  • Oli d'oliva
  • 1 Pastanaga
  • 1 Pot de salsa de pebrot verd confitat
  • 1 Pot de melmelada de poma

1 racions

Elaboració

Traiem la carn de la galta de l'os i li donem forma ovalada amb un motlle.
En fem dos trossos compactes. Hem de tenir en compte que, en el procés de cocció perdrà més o menys el 30% del seu volum per la pèrdua d’aigua.
Salpebrem els dos trossos de galta per les dues cares.
Introduïm en una bossa de buit apta per a cocció i la tanquem.
Procedim a fer una cocció d’unes 24-26 hores a 70º.
Una vegada acabada la cocció, retirem la bossa i netegem bé el tall, traient les capes més dures i el greix restant.
La carn ha de quedar ben neta.
En una paella ben calenta amb un raig d’oli d’oliva daurem la carn per les dues cares fins a donar-li un punt cruixent.
Ho amanim amb un punt de sal gruixuda.
Servim la galta de poltre de muntanya amb pastanaga una mica cuita tallada ben petita (chutney). També hi posem, salsa de pebrot verd confitat (emulsió del pebrot verd confitat amb una miqueta del seu propi oli) i una mica de melmelada de poma. La combinació de dolços afavoreix la percepció del gust de la carn.

30min

Notes

En el temps no tinc en compte la cocció d’unes 24-26 hores a 70º.


Recepta de cuina de Galta de poltre ecològic confitada

Galta de poltre ecològic confitada.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1364 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: