Filets de rogers al forn amb patates panadera i taronja confitada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze rogers de mida mitjana
  • Patates panadera (les trobareu a les meves receptes)
  • Dues taronges de mida grossa
  • Oli d'oliva
  • Suc de taronja
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Sucre
  • Conyac
  • Mel
  • Vi blanc
  • Julivert picolat

4 racions

Utensilis

Una safata fonda metàl·lica pel forn
Una safata refractària gran
Uns estalvis
Un cassó gran

Elaboració

Primerament, en un cassó posem les taronges tallades a rodanxes fines, amb: un raig de conyac, un rajolí d'aigua, un polsim de sucre i un raig de mel, i a foc baix deixem que vagin coent-se a poc a poc. Quan les taronges ja estan confitades, les reservem.
A part, fem les patates panadera com explico a la meva recepta, i un cop fetes en posem una bona capa en el fons de la safata refractària, i al damunt fem una capa amb les rodanxes de taronja confitada i ho reservem.
A part, netegem i filetegem els rogers, els salpebrem i els posem amb la pell a sota, al damunt de les patates i les taronges,
i tot seguit els salpebrem, els hi afegim un raig de vi blanc i un raig d'oli d'oliva, i els enfornem a 180º, fins que veiem que els rogers estan cuits al nostre gust, i ja els podrem treure del forn i servir-los a taula en quatre plats grans amb un llit de patates i taronja a sota, i tres filets de rogers al damunt, en cada plat espolsats amb un polsim de julivert picolat pel damunt.

1h 30min

Notes


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

567 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!