Carpacció de carbassó amb llagostins i alfàbrega

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Carbassó
  • 8 Llagostins
  • Alfàbrega
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal

2 racions

Elaboració

Tallem el carbassó en talls finets, si podem amb l’ajuda d’una mandolina.
Anem col.locant els talls finets amb una safata de forn. Sobretot al damunt de paper de forn.
En una paella amb una mica d'oli i sal al fons, quan l'oli està calent, saltem els llagostins 1 minut per costat (màxim).
Els hi traiem la pell i el cap .
Els reservem.
Preescalfem el forn a 180 graus.
Posem la safata al forn amb els llagostins sobre els talls finets de carbassó, amb una mica d’alfàbrega.
Deixem coure uns 3 minuts

15min


Recepta de cuina de Carpacció de carbassó amb llagostins i alfàbrega

Carpacció de carbassó amb llagostins i alfàbrega.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2983 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: