Patates amb bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos quilos de patates
  • 400 grams de bacallà esqueixat dessalat
  • Fumet de peix (Veure)
  • Una ceba tendra picolada
  • Oli d'oliva
  • Tres alls laminats
  • Sal
  • Pebre vermell dolç
  • Julivert picolat

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba picolada i els alls laminats.
Quan ja tot plegat és ben sofregit, afegim el bacallà ben esmicolat, hi donem unes voltes amb l'espàtula de fusta, i tot seguit afegim les patates tallades a rodelles de mig dit, afegim el fumet de peix que gairebé les cobreixi, i deixem que vagi coent a foc baix, fins que les patates estiguin gairebé cuites.
Seguidament, corregim de sal, afegim una cullerada de pebre vermell dolç, i amb l'ajud de les nanses de la cassola hi donem unes voltes, i deixem que s'acabi de coure tot plegat.
Abans de servir a taula, ho espolsem amb força julivert picolat, i ja ho podrem treure-ho a taula amb una estalvis a sota.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1552 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!