Nius de patata amb gírgoles i baldana de ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit nius de patata (els trobareu a les meves receptes)
  • Vuit baldanes de ceba
  • 300 grams de gírgoles naturals
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols

8 racions

Utensilis

Una paella fonda (wok)
Una safata plana amb un paper de cuina
Una safata rectangular de porcellana blanca
Una paella gran
Una aranya de filferro

Elaboració

Primerament, fem els nius de patata com explico a la meva recepta, i els reservem damunt una safata amb paper de cuina, per treure l'excés d'oli de fregir-los, amb l'ajud de l'aranya de filferro. Seguidament, en una paella amb un raig d'oli, sofregim: les gírgoles picolades i les baldanes tallades a trossos menuts, uns set minuts, i un cop tot plegat ja és cuit, anem omplim els nius amb l'ajud d'una cullera de les de postre, i els anem posant en filera de dos en dos a la safata de porcellana i ja els podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1770 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: