Espàrrecs verds saltats amb pernil d'ànec i ou ferrat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un manat d'espàrrecs verds de cultiu
  • Un sobre de pernil d'ànec curat
  • Un ou
  • Oli d'oliva
  • Una ceba tendre
  • Sal
  • Pebre negre en pols

1 racions

Utensilis

Una paella gran
Una paella petita
Un plat pla gran
Una espàtula metàl·lica plana

Elaboració

Primerament, tallem els espàrrecs en trossos regulars i els saltem en una paella amb un raig d'oli i la ceba picolada.
Quan tot el conjunt ja és ben fregit, ho posem en el centre del plat, tot fent una muntanya.
Seguidament, rodegem aquesta muntanya amb els talls de pernil d'ànec, i al cap d'amunt, fiquem un ou ferrat, i ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

Farem tants plats com persones seguin a taula.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1854 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: