Patates amb verduretes i tonyina

Ingredients

  • Pebrot verd i vermell
  • Ceba dolça
  • All i julivert
  • Una llauna de tonyina
  • Vuit patates mitjanetes
  • Oli verge d'oliva i sal

4 racions

Utensilis

Safata bonica de servir

Elaboració

Bullirem les patates amb sal i un raget d'oli d'oliva, i les farem a rodanxes. Reservarem. Poden bullir-se senceres o a rodanxes. De l'última forma, es fan més depressa.
Tallarem a dauets petits els pebrots i la ceba.
Trinxarem l'all i julivert ben petitó.
Desfarem la tonyina.
Ho barrejarem tot, i ho posarem per sobre de les patates, que hem posat sobre d'una safata de servir. Posarem per sobre l'all i julivert.

30min

Notes

Opcional. Podem també servir-ho amb un bol de maionesa si ve de gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3550 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: