Patates amb verduretes i tonyina
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pebrot verd i vermell
- Ceba dolça
- All i julivert
- Una llauna de tonyina
- Vuit patates mitjanetes
- Oli verge d'oliva i sal
4 racions
Utensilis
Safata bonica de servir
Elaboració
Bullirem les patates amb sal i un raget d'oli d'oliva, i les farem a rodanxes. Reservarem. Poden bullir-se senceres o a rodanxes. De l'última forma, es fan més depressa.
Tallarem a dauets petits els pebrots i la ceba.
Trinxarem l'all i julivert ben petitó.
Desfarem la tonyina.
Ho barrejarem tot, i ho posarem per sobre de les patates, que hem posat sobre d'una safata de servir. Posarem per sobre l'all i julivert.
30min
Notes
Opcional. Podem també servir-ho amb un bol de maionesa si ve de gust.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3385 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.