Samfaina

Ingredients

  • Dos carbassons
  • Dues albergínies
  • Una ceba blanca dolça o de Figueres
  • Una tomaca gran molt madura
  • Un pebrot vermell
  • Un pebrot verd
  • Oli, i sal
  • Una culleradeta de sucre
  • Una copa de vermut o conyac

6 racions

Elaboració

Farem a daus petits tota la verdura.
Ratllarem la tomaca.
Posarem en una paella amb oli tots els ingredients, afegint en últim lloc la tomaca i el sucre.
Deixarem que vagi coent a foc ben lent durant una bona estona, i ho salarem.
Quan ja quasi estigui tot cuit, hi tirarem el vermut o conyac, deixant que cogui cinc minuts més.

45min

Notes

És un excel·lent acompanyament per infinitat de carns o peixos.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2181 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: