Vinagreta per amanides estiuenques
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un got de suc de taronja
- Vinagre de poma
- Una cullerada de mel
- Sal
- Pebre negre en pols
- Un punt de mostassa
- Oli d'oliva
8 racions
Utensilis
Un bol de vidre gran
Un batedor de vartes
Un atuell fondo per guardar la vinagreta
Elaboració
Primerament, en un bol de vidre gran, fiquem: un polsim de sal i pebre negre.
A continuació, afegim: el suc de taronja, el vinagre, el punt de mostassa, i una cullerada de mel.
Seguidament, anem remenant amb el batedor de varetes tot afegint-hi oli d'oliva, fins aconseguir una vinagreta fina i homogènia.
Un cop feta la vinagreta, la fiquem en un atuell, i la guardem fins el moment de fer-la servir.
45min
Etiquetes:
Cuina de primavera-estiu L'enigmàtic món de les salses
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2013 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...