Tallarines amb bròquil a la crema

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 grams de tallarines amb ou
  • Aigua
  • Sal
  • Mantega
  • Un bròquil petit
  • Una ceba picolada
  • Nata líquida per muntar
  • Porradell picolat
  • Oli d'oliva

5 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Un wok gran
Una escorredora
Cinc plats fondos

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb: aigua i sal, bullim el bròquil tallat a botonets fins que estigui cuit al "dente", l'escorrem i el reservem.
Tot seguit, en la mateixa cassola fonda amb: aigua, sal i mantega, bullim les tallarines al "dente", les escorrem i reservem.
Seguidament, en el wok amb un raig d'oli d'oliva, fregim la ceba picolada fins que estigui ben rossa, i tot seguit afegim la nata líquida, corregim de sal i seguidament, afegim el bròquil i les tallarines, amb l'ajuda del mànec del wok donem unes voltes, i ja ho podrem servir a taula amb els plats fondos, espolsats amb una mica de porradell picolat.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

720 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!