Salsa de romaní

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un litre de brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
  • La part blanca d'un porro picolat
  • Cinc branques de romaní
  • Maizena
  • Oli d'oliva
  • Sal

8 racions

Utensilis

Un cassó gran
Un colador fi
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Un atuell de plàstic amb tapa

Elaboració

En un cassó gran amb un raig d'oli d'oliva, sofregim el porro i quan ja està transparent, afegim les branques de romaní i el brou de pollastre, i ho fem bullir durant mitja hora.
Seguidament, amb un colador fi, ho passem en un cassó mitjà, on acabarem de fer la salsa.
Ho fiquem a foc baix, anem remenant amb el batedor de varetes, corregim de sal, i seguim remenant fins aconseguir una salsa fina i homogènia, i si cal espessir-la, hi afegim una mica de maizena amb un rajolí d'aigua freda.
Un cop feta la salsa, la guardem en un atuell de plàstic amb tapa, a la nevera fins el moment de fer-la servir.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3532 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: