Salsa de romaní

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un litre de brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
  • La part blanca d'un porro picolat
  • Cinc branques de romaní
  • Maizena
  • Oli d'oliva
  • Sal

8 racions

Utensilis

Un cassó gran
Un colador fi
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Un atuell de plàstic amb tapa

Elaboració

En un cassó gran amb un raig d'oli d'oliva, sofregim el porro i quan ja està transparent, afegim les branques de romaní i el brou de pollastre, i ho fem bullir durant mitja hora.
Seguidament, amb un colador fi, ho passem en un cassó mitjà, on acabarem de fer la salsa.
Ho fiquem a foc baix, anem remenant amb el batedor de varetes, corregim de sal, i seguim remenant fins aconseguir una salsa fina i homogènia, i si cal espessir-la, hi afegim una mica de maizena amb un rajolí d'aigua freda.
Un cop feta la salsa, la guardem en un atuell de plàstic amb tapa, a la nevera fins el moment de fer-la servir.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3444 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: