Cloïsses en salsa verda amb favetes i espàrrecs verds
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 grams de cloïsses
- 600 grams de favetes petites congelades
- Un manat d'espàrrecs verds de cultiu
- Julivert picolat
- Tres alls laminats
- Farina
- Vi blanc
- Aigua
- Sal
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Una cassola marinera gran
Un cassó gran
Una paella gran
Un colador
Un bol gran de vidre
Uns estalvis
Un batedor de varetes
Una cassola metàl·lica fonda
Elaboració
Primerament, en una paella gran, obrim les cloïsses i quan ja estan obertes colem el suc, i el guardem en un bol de vidre.
Seguidament, en una cassola fonda amb aigua i sal, coem les favetes i els espàrrecs tallats a trossos regulars, fins que tot plegat, estigui mig cuit, i ho reservem tot colant l'aigua de la cocció, i la reservem.
A continuació, en la cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, fregim els alls laminats, i quan ja comencen a estar daurats, afegim un polsim de farina i un got de vi blanc, i ho remenem amb el batedor de varetes, tot afegint-hi el suc de les cloïsses i una mica del brou de bullir les verdures, i seguim remenant, fins que estigui ben lligada la salsa.
Per acabar la recepta, afegim: les cloïsses, les favetes i els espàrrecs, corregim de sal, i hi afegim el julivert picolat, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina marinera Cuina per les festes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1633 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.