Estofat de conill
Ingredients
- 1 conill a trossos
- 1 ceba grossa
- 2 drans d'all
- 200gde xampinyons
- 3 pastanagues
- 100ml de vi negre
- 4 tomàquets madurs
- Oli
- Sa
- Pebre i julivert
 6 racions
 6 racions
Elaboració
							Calenteu oli en una cassola, daureu els trossos de conill per tots costats. Treieu-los i reserveu-los.
Talleu la ceba a rodanxes i piqueu els alls.
Talleu els xampinyons i les pastanagues en rodanxes.
Poseu la ceba i els alls a la cassola i ho saltageu fins que estiguin tendres. Afegiu-hi els xampinyons i les pastanagues. Remeneu-ho fins que les verdures estiguin cuites i tendres.Incorpoeu-hi el tomàquet ratllat i torneu-ho a fer coure.
Baixeu el foc i deixeu-ho coure uns minuts. Poseu-hi el conill, el vi, sal i pebre, tapeu-ho i deixeu-ho coure uns 30 minuts.
Si la salsa queda massa seca, afegiu-hi una mica d'aigua.
Piqueu el julvert i afegiu-lo a la cassola al moment de servir.
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4123 visites.
 4123 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  
  
  Rostit
 Rostit 
  
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram