Paella d'arròs amb tripa de bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Marca per paelles (la trobareu a les meves receptes)
  • 500 grams d'arròs tipus bomba Montsià
  • Una picada d'all, oli i julivert feta amb la batedora elèctrica
  • Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
  • 800 grams de tripa de bacallà
  • Oli d'oliva

5 racions

Utensilis

Una paellera per cinc racions
Uns estalvis
Batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, en una paellera amb un rajolí d'oli d'oliva, fiquem tres cullerots de marca per paelles juntament amb la tripa de bacallà dessalada tallada a trossos regulars, afegim l'arròs i tres cullerades de picada, i ho remenem tot ben remenat, i acte seguit, afegim el fumet de peix fins arribar a les nanses, i deixem que arrenqui el bull uns deu minuts.
A continuació, corregim de sal i ho enfornem a 180º,uns deu minuts més, i ja ho podrem retirar del forn, i ho deixarem reposar cinc minuts, tapat amb un drap net, i seguidament, ja ho podrem servir a taula, amb uns estalvis a sota.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2914 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: