Taboulé amb ceba tendra i tonyina

Ingredients

  • 200 g de cuscus mitja
  • Suc de 1 llimona
  • 2 cebes tendres
  • 1pebrot vermell escalivat
  • 200 g de tonyina de llauna amb oli
  • Julivert
  • Fulles de menta (opcional)
  • Sal i vinagre
  • Oli

4 racions

Elaboració

Es posa en un bol el cuscus amb el doble de volumen d'aigua calenta i el suc de la llimona, i es deixa reposar 1 hora. Després, es sala i s'escorre, si queda aigua. Deixeu-ho refredar.
Peleu les cebes, talleu-les a làmines i poseu-les en aigua i vinagre. Després escorreu-les.
Talleu el pebrot a tires o trossets petits.
Escorreu la tonyina i esmicoleu-la.
En un bol, s'hi barregen tots el ingredients. S'amaneixen amb oli i s'hi posen unes fulles de menta per damunt per decorar.
S'ha de servir fred.

Notes

si us agrada podeu aprofitar l'oli de la tonyina, sempre que sigui d'oliva.
podeu fer servir cebes normals picades com per fer sofregit.
Aquesta recepta bé del Liban e Iran.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1971 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: