Vinagreta de mostassa de Dijon

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mostassa de Dijon
  • Una llimona
  • Vinagre de sidra
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols

10 racions

Utensilis

Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Un biberó de plàstic

Elaboració

En un bol de vidre fiquem: un polsim de sal i pebre negre, el suc de mitja llimona, un bon raig de vinagre de sidra, dues cullerades de mostassa de Dijon, i tot seguit ho remenem amb el batedor de varetes tot afegint-hi oli d'oliva, fins que tinguem la quantitat de vinagreta desitjada, i un cop feta, ja la podrem guardar en el biberó de plàstic fins que la necessitem fer servir.

40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

648 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!