Salsa al rocafort ( calenta)

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 600 grams de formatge rocafort, o formatge blau
  • Nata lĂ­quida per muntar
  • Un pot de salsa "Perrins"
  • Conyac

10 racions

Utensilis

Un cassĂł mitja
Un batedor de varetes
Un atuell de plĂ stic amb tapa

ElaboraciĂł

En un cassó mitja esmicolem el formatge, hi afegim la nata líquida segons la quantitat de salsa que vulguem fer, unes gotes de salsa "Perrins" i un raig de conyac, i amb el batedor de varetes amb el foc baix, anem remenant, fins aconseguir una salsa fina i homogènia, i un coop feta, la podem guardar en un atuell de plàstic amb tapa a la nevera, fins el moment de fer-la servir.

45min

Notes

Aquesta salsa ĂŠs molt adient per acompanyar tant receptes de peixos, com tot tipus de carns.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Salsa al rocafort ( calenta)

Enllaça aquesta recepta:

587 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!