Cassola de capipota estofada amb mongetes vermelles
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- Un quilo de capipota de vedella cuita
- Tres cebes tendres
- Un pot de carn de nyores petit
- Un pot de mongetes vermelles de 300 grams
- Dos alls laminats
- Una fulla de llorer
- Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
- Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Vi blanc
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Julivert picat
 5 racions
 5 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran amb tapa
Uns estalvis
Una cullera de fusta
Elaboració
							En una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: tres cebes tendres picades, els alls laminats i una fulla de llorer.
Quan ja ho tenim ben fregit, hi afegim: dues culleres grosses de carn de nyores, tres cullerots de sofregit de tomàquet, un got de vi blanc, i deixem que redueixi.
Seguidament, posem la capipota tallada a trossos regulars, ho remenem amb la cullera de fusta, i tot seguit la cobrim amb el brou de pollastre, posem el foc baix, tapem la cassola, i deixem que arrenqui el bull fins que la capipota estigui gairebé cuita.
A continuació, afegim les mongetes vermelles, ho espolsem amb julivert picat, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que tot plegat estigui cuit en el seu punt.
Apaguem el foc, deixem que reposi cinc minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina dels estofats
 
						Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina dels estofats  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2065 visites.
 2065 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  Ous i làctics
 Ous i làctics 
  Carpaccio
 Carpaccio 
  
  Altres
 Altres 
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram