Verat al forn sobre llit de patates

Categoria:
Recepta per
EstaciĂł:        
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 4 verats d'uns 150g cadascun que a la peixateria ens obren pel mig i treuen les espines centrals i les laterals.
  • 4 patates (una per persona)
  • 2 cebes
  • 2 pastanagues
  • 2 carbassons
  • Brou de peix casolĂĄ
  • Sal i pebre
  • Oli d'oliva

4 racions

ElaboraciĂł

Escalfem el forn a 220 graus.
Pelem i tallem a rondanxes les patates. Pelem i tallem en juliana les cebes i les pastanagues.
Rentem els carbassons i els tallem en juliana.
Agafem una plata d’anar al forn, hi posem una mica d’oli a la base i hi anem posant capes de patata.
Ho salpebrem. Ho cubrim amb el brou de peix.
Ho enfornem uns 15 minuts.
Passats els 15 minuts, revisem les patates per veure si ja sĂłn cuites i procedim segons el seu
estat de cocciĂł.
A continuaciĂł, posem el peix que ens han preparat a la peixateria sobre les patates i el salpebrem.
Sobre hi posem el carbassĂł, la ceba i la pastanaga que hem tallat en juliana, ho salpebrem i ho
reguem amb oli d’oliva.
Ho enfornem 10 minuts.
Vigilem que el peix no es cogui gaire.
Quan estĂĄ cuit ho emplatem i ja es pot servir.

35min


Recepta de cuina de Verat al forn sobre llit de patates

Verat al forn sobre llit de patates.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: NingĂș ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Verat al forn sobre llit de patates

Enllaça aquesta recepta:

462 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!