Verat al forn sobre llit de patates

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 verats d'uns 150g cadascun que a la peixateria ens obren pel mig i treuen les espines centrals i les laterals.
  • 4 patates (una per persona)
  • 2 cebes
  • 2 pastanagues
  • 2 carbassons
  • Brou de peix casolá
  • Sal i pebre
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Escalfem el forn a 220 graus.
Pelem i tallem a rondanxes les patates. Pelem i tallem en juliana les cebes i les pastanagues.
Rentem els carbassons i els tallem en juliana.
Agafem una plata d’anar al forn, hi posem una mica d’oli a la base i hi anem posant capes de patata.
Ho salpebrem. Ho cubrim amb el brou de peix.
Ho enfornem uns 15 minuts.
Passats els 15 minuts, revisem les patates per veure si ja són cuites i procedim segons el seu
estat de cocció.
A continuació, posem el peix que ens han preparat a la peixateria sobre les patates i el salpebrem.
Sobre hi posem el carbassó, la ceba i la pastanaga que hem tallat en juliana, ho salpebrem i ho
reguem amb oli d’oliva.
Ho enfornem 10 minuts.
Vigilem que el peix no es cogui gaire.
Quan está cuit ho emplatem i ja es pot servir.

35min


Recepta de cuina de Verat al forn sobre llit de patates

Verat al forn sobre llit de patates.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4299 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: