Vinagreta d'espàrrecs blancs en conserva

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Cinc espàrrecs blancs en conserva, de mida grossa
  • Vinagre de cava, de poma, o un vinagre suau
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols

10 racions

Utensilis

Una batedora elèctrica amb el seu pot
Un colador fi
Un biberó de plàstic de mida gran
Una llengua de goma o de plàstic
Un embut de mida mitjana

Elaboració

Primerament, tallem els espàrrecs en trossos petits, els posem en el pot de la batedora, i tot seguit hi afegim: un pessic de sal i un pessic de pebre negre, juntament amb un raig de vinagre suau, i cinc dits d'oli d'oliva, passem la batedora elèctrica, i seguidament, ho passem pel colador fi amb l'ajuda d'una llengua, i un cop colada la posem en un biberó gran,
amb l'ajuda d'un embut, i el guardem a la nevera fins el moment de fer-la servir.

45min

Notes

Aquesta vinagreta és molt adient tant per amanir els espàrrecs de llauna, així com per qualsevol tipus d'amanides, com per exemple els cabdells d'enciam.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

383 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!