Vinagreta d'espĂ rrecs blancs en conserva

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Cinc espĂ rrecs blancs en conserva, de mida grossa
  • Vinagre de cava, de poma, o un vinagre suau
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols

10 racions

Utensilis

Una batedora elèctrica amb el seu pot
Un colador fi
Un biberĂł de plĂ stic de mida gran
Una llengua de goma o de plĂ stic
Un embut de mida mitjana

ElaboraciĂł

Primerament, tallem els espàrrecs en trossos petits, els posem en el pot de la batedora, i tot seguit hi afegim: un pessic de sal i un pessic de pebre negre, juntament amb un raig de vinagre suau, i cinc dits d'oli d'oliva, passem la batedora elèctrica, i seguidament, ho passem pel colador fi amb l'ajuda d'una llengua, i un cop colada la posem en un biberó gran,
amb l'ajuda d'un embut, i el guardem a la nevera fins el moment de fer-la servir.

45min

Notes

Aquesta vinagreta ĂŠs molt adient tant per amanir els espĂ rrecs de llauna, aixĂ­ com per qualsevol tipus d'amanides, com per exemple els cabdells d'enciam.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Vinagreta d'espĂ rrecs blancs en conserva

Enllaça aquesta recepta:

206 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!