Gambes amb gules

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 16 o 20 gambes fresques
  • 1 o 2 paquets de gules
  • 3 alls
  • 1 o 2 bitxos
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Aigua

4 racions

Elaboració

Pelem les gambes i les closques i els caps els posem a bullir amb sal un minut. En una cassoleta, posem un bon raig d'oli, all picat i una o dos bitxos. Daurem les gambes lleugerament, abans que l'all es dauri, hi afegim les gules i l'aigua colada dels caps i closques de gamba.
Ho deixem coure a foc lent un o dos minuts.
Ho servim ben calent.

20min


Recepta de cuina de Gambes amb gules

Gambes amb gules.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

416 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!