Rap amb gambes i gules

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 o 10 talls de rap
  • 8 gambes
  • 1 paquet de gules
  • 1 ceba grossa
  • 2 o 3 tomàquets madurs
  • 1 vaset de vi blanc
  • 2 alls
  • Oli d'oliva
  • Sal

Per la picada:

  • 8 ametlles torrades
  • 1 gra d'all
  • Julivert

4 racions

Elaboració

En una cassola hi posem una mica d'oli, saltem les gambes 1 minut i les reservem.
Dins la mateixa cassola hi sofregim la ceba tallada a grills finets, quan comenci a tornar-se
rossa hi afegim el tomàquet ratllat amb els alls laminats i ho deixem coure uns 10 minuts mé.
Ho anem remenant fins aconseguir una mescla homogènia.
Quan el sofregit està llest hi tirem el vi blanc i ho deixem reduir. Fem una picada amb les
ametlles, l'all i el julivert i la reservem.
Salem els talls de rap i els posem dins la cassola amb el sofregit. Tapem la cassola i ho
deixem coure 5 minuts. Passat aquest temps hi afegim la picada i ho deixem coure uns
3 minuts més. Finalment hi posem les gambes i les gules i que cogui uns 2 minuts més.
Ja es pot servir.

35min


Recepta de cuina de Rap amb gambes i gules

Rap amb gambes i gules.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Rap amb gambes i gules

Rap amb gambes i gules.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

274 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!