Guatlles rostides amb hortalisses i poma

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 guatlles netes
  • 1 ceba
  • 2 carbassons
  • 2 pastanagues
  • 1 poma grossa
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre
  • Un gotet de vi blanc sec
  • 1 fulla de llorer
  • Una branqueta de farigola
  • Farina
  • Brou vegetal

2 racions

Elaboració

Tallem les guatlles per la meitat. Rentem les hortalisses i les tallem a rodanxes i/o daus. Les reservem.
En una cassola amb un raig d'oli ofegem la ceba de picada durant uns 5 minuts.
Salpebrem les guatlles, les enfarinem i incorporem a la cassola. Les deixem enrossir una mica.
Hi afegim una mica de brou, el gotet de vi, el llorer i la farigola.
Tapem la cassola i ho deixem coure a foc lent durant uns 30 minuts aproximadament.
Quant porta uns 10 minuts de cocció, hi afegim la pastanaga que tenim reservada amb el carbassó. Passats uns 10 minuts més, hi afegim el carbassó i la poma pelada i tallada a daus.
Ho deixem coure els últims 10 minuts i ho anem vigilant per si cal afergir-hi una mica més de brou. Ja es pot servir. Una guatlla i mitja per persona.

45min


Recepta de cuina de Guatlles rostides amb hortalisses i poma

Guatlles rostides amb hortalisses i poma.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2217 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: