Cassoletes de brandada de bacallà amb tòfona, gratinades amb formatge

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • Brandada de bacallà [Veure recepta]
  • 18 cassoletes de pasta brisa de mida mitjana
  • Una tòfona mitjana
  • Formatge ratllat

6 racions

Utensilis

Una safata de cartró rectangular amb blonda
Un ratllador fi per la tòfona
Una placa de forn amb un paper sulfurat

Elaboració

Primerament, fem la brandada de bacallà com explico a la meva recepta, i la deixem refredar.
Quan la brandada ja és freda, omplim les cassoletes, i les posem en una placa de forn amb un paper sulfurat, i amb un ratllador fi, ratllem la tòfona pel damunt de les cassoletes, i tot seguit hi posem una mica de formatge ratllat, i les posem a gratinar fins que el formatge esta una mica daurat.
Seguidament, posem les cassoletes a la safata de cartró amb blonda ben posades, i ja les tenim llestes per servir a taula.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, també pot ser un bon aperitiu per celebrar les festes.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1806 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: