Cassoletes de brandada de bacallà amb tòfona, gratinades amb formatge

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • Brandada de bacallà [Veure recepta]
  • 18 cassoletes de pasta brisa de mida mitjana
  • Una tòfona mitjana
  • Formatge ratllat

6 racions

Utensilis

Una safata de cartró rectangular amb blonda
Un ratllador fi per la tòfona
Una placa de forn amb un paper sulfurat

Elaboració

Primerament, fem la brandada de bacallà com explico a la meva recepta, i la deixem refredar.
Quan la brandada ja és freda, omplim les cassoletes, i les posem en una placa de forn amb un paper sulfurat, i amb un ratllador fi, ratllem la tòfona pel damunt de les cassoletes, i tot seguit hi posem una mica de formatge ratllat, i les posem a gratinar fins que el formatge esta una mica daurat.
Seguidament, posem les cassoletes a la safata de cartró amb blonda ben posades, i ja les tenim llestes per servir a taula.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, també pot ser un bon aperitiu per celebrar les festes.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1632 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: