Cassoletes de brandada de bacallà amb tòfona, gratinades amb formatge
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Brandada de bacallà
- 18 cassoletes de pasta brisa de mida mitjana
- Una tòfona mitjana
- Formatge ratllat
6 racions
Utensilis
Una safata de cartró rectangular amb blonda
Un ratllador fi per la tòfona
Una placa de forn amb un paper sulfurat
Elaboració
Primerament, fem la brandada de bacallà com explico a la meva recepta, i la deixem refredar.
Quan la brandada ja és freda, omplim les cassoletes, i les posem en una placa de forn amb un paper sulfurat, i amb un ratllador fi, ratllem la tòfona pel damunt de les cassoletes, i tot seguit hi posem una mica de formatge ratllat, i les posem a gratinar fins que el formatge esta una mica daurat.
Seguidament, posem les cassoletes a la safata de cartró amb blonda ben posades, i ja les tenim llestes per servir a taula.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta, també pot ser un bon aperitiu per celebrar les festes.
Etiquetes:
La cuina dels aperitius
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1632 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.