Amanida freda de mongetes seques amb hortalisses

Ingredients

  • 400 g de mongetes seques cuites
  • 1 carbassó
  • 1 ceba
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1/2 pebrot verd
  • 1 pastanaga
  • Oli d'oliva
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal

2 racions

Elaboració

Rentem les hortalisses i les tallem a quadradets.
En una paella, hi posem una mica d'oli d'oliva quan està calent, hi tirem la ceba,
la pastanaga i els dos pebrots.
Ho deixem coure a foc mig uns 15 minuts.
Hi afegim el carbassó, ho salem una mica i ho deixem coure tot junt uns 5 minuts més.
Ja tenim totes les hortalisses cuites.
En un bol hiosem les hortalisses amb les mongetes i ho barregem tot molt bé.
Ho empletem i hi tirem per sobre un rajolí d'oli d'oliva verge extra.

25min


Recepta de cuina de Amanida freda de mongetes seques amb hortalisses

Amanida freda de mongetes seques amb hortalisses.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

623 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Moisés de Tomás Rivas diu:
No esta mal Mestre Garcia, però jo personalment faria un bon empedrat amb això, amb bacallà o tonyina.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!