Timbal de puré de patata amb hortalisses

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 carbassó
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1/2 pebrot verd
  • 1 pastanaga gran
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Cibulet ben picat

Per al puré:

  • 4 patates
  • 1 cullerada de mantega
  • ½ got de llet
  • Sal

2 racions

Elaboració

Rentem les hortalisses i les tallem a quadradets.
En una paella, hi posem una mica d'oli d'oliva quan està calent, hi tirem la ceba, la pastanaga i els dos pebrots.
Ho deixem coure a foc mig uns 10 minuts.
Hi afegim el carbassó, ho salem tot una mica i ho deixem coure tot junt uns 5 minuts més. Ja tenim totes les hortalisses cuites.
Mentre es fan les hortalisses, anem preparant el puré. Pelem i trossegem les patates i les posem a coure en aigua amb una mica de sal. Quan estiguin tendres, les escorrem i les triturem juntament amb la mantega i la llet calenta.
En un motlle hi posem una capa de puré de patates, a sobre una capa d'hortalisses, damunt una altre capa de puré de patata i per sobre una mica d'hortalisses.
Desmotllem i servim amb una mica de cibulet ben picat per sobre.

25min


Recepta de cuina de Timbal de puré de patata amb hortalisses

Timbal de puré de patata amb hortalisses.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

553 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!