Timbal de puré de patata amb hortalisses

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 carbassó
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1/2 pebrot verd
  • 1 pastanaga gran
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Cibulet ben picat

Per al puré:

  • 4 patates
  • 1 cullerada de mantega
  • ½ got de llet
  • Sal

2 racions

Elaboració

Rentem les hortalisses i les tallem a quadradets.
En una paella, hi posem una mica d'oli d'oliva quan està calent, hi tirem la ceba, la pastanaga i els dos pebrots.
Ho deixem coure a foc mig uns 10 minuts.
Hi afegim el carbassó, ho salem tot una mica i ho deixem coure tot junt uns 5 minuts més. Ja tenim totes les hortalisses cuites.
Mentre es fan les hortalisses, anem preparant el puré. Pelem i trossegem les patates i les posem a coure en aigua amb una mica de sal. Quan estiguin tendres, les escorrem i les triturem juntament amb la mantega i la llet calenta.
En un motlle hi posem una capa de puré de patates, a sobre una capa d'hortalisses, damunt una altre capa de puré de patata i per sobre una mica d'hortalisses.
Desmotllem i servim amb una mica de cibulet ben picat per sobre.

25min


Recepta de cuina de Timbal de puré de patata amb hortalisses

Timbal de puré de patata amb hortalisses.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1740 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: