Flam d'alvocat i tonyina
Ingredients
- 2 alvocats grans i madurs
- 2 llaunes de tonyina
- 1 pot de maionesa
- 1 pot petit de tomàquet fregit
- 1 pot de pebrot vermell escalivat
- 5 fulls de gelatina
- 1 llimona
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
- Aigua
 2 racions
 2 racions
Elaboració
							Posem la gelatina a hidratar en aigua freda.
Traiem la carn dels alvocats, la salpebrem i triturem amb la batedora amb suc de llimona. Ho reservem.
Posem la gelatina hidratada en aigua bullint perquè es desfaci i la barregem amb els alvocats triturats i 2 cullerades de maionesa. Ho remenem bé perquè s'integri tot homogèniament. Ho reservem.
En un altre bol, barregem la tonyina ben esmicolada amb els pebrots escalivats tallats ben petits i el tomàquet fregit (2 cullerades).
Greixem dos motlles de flam amb oli. Omplim els motlles fent una capa amb els alvocats i maionesa i una altra amb la tonyina, pebrot i tomàquet. Fem 4 capes.
Posem els motlles a la nevera perquè qualli el flam.
Desmotllem i servim fred.
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2215 visites.
 2215 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Postres i dolços
 Postres i dolços Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Gelat
 Gelat
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram