Peix arrebossat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 5 o 6 trossos de mussola (caçó) que a la peixateria ens preparen. Pot ser: lluç, rap, etc.
  • 1 ou
  • Una micade farina
  • Una mica de pa ratllat
  • Oli d'oliva
  • Sal

1 racions

Elaboració

En una paella hi posem una mica d'oli i deixem que s'escalfi sense fumejar.
Mentre, barregem la farina i el pa ratllat, batem l'ou i anem passant els trossets de mussola primer per la farina i després per l'ou batut.
Posem el peix a l'oli calent i el fregim per tots els costats fins que l'arrebossat quedi dauradet.
Treiem els trossos de peix i els fiquen en un plat sobre paper de cuina absorbent per deixar l'excés d'oli. Ho mengem calent millor que fred.

15min


Recepta de cuina de Peix arrebossat

Peix arrebossat.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4558 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: