Cols de Brussel·les saltades amb botifarra de perol

Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 g de cols de Brussel.les
  • 1 botifarra de perol
  • 2 - 3 alls
  • Aigua
  • Oli d'oliva verge
  • Sal
  • Pebre

1 racions

Elaboració

Netegem les cols i hi traiem alguna fulleta en mal estat.
Les partim per la meitat i les posem en una olla amb una mica d'aigua, just per cobrir-les.
Deixem que bullint uns 10 minuts. Les escorrem.
Traiem la pell de la botifarra de perol i la tallem a rodanxes. Laminem els alls.
En una paella amb una mica d'oli, hi saltem els alls laminats vigilant que no es cremin, hi afegim les cols, ho salpebrem i ho deixem fent xup-xup a foc baix, uns 10 minuts.
Passats uns 5 minuts, hi fiquem les rodanxes de botifarra de perol i deixem que cogui tot junt uns 5 minuts. Ja es pot servir el plat.

30min


Recepta de cuina de Cols de Brussel·les saltades amb botifarra de perol
Cols de Brussel.les saltades amb botifarra de perol.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Cols de Brussel·les saltades amb botifarra de perol
Cols de Brussel.les.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1221 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: