Cols de Brussel·les saltades amb botifarra de perol
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 g de cols de Brussel.les
- 1 botifarra de perol
- 2 - 3 alls
- Aigua
- Oli d'oliva verge
- Sal
- Pebre
1 racions
Elaboració
Netegem les cols i hi traiem alguna fulleta en mal estat.
Les partim per la meitat i les posem en una olla amb una mica d'aigua, just per cobrir-les.
Deixem que bullint uns 10 minuts. Les escorrem.
Traiem la pell de la botifarra de perol i la tallem a rodanxes. Laminem els alls.
En una paella amb una mica d'oli, hi saltem els alls laminats vigilant que no es cremin, hi afegim les cols, ho salpebrem i ho deixem fent xup-xup a foc baix, uns 10 minuts.
Passats uns 5 minuts, hi fiquem les rodanxes de botifarra de perol i deixem que cogui tot junt uns 5 minuts. Ja es pot servir el plat.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
1377 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.